Hva skjer?

Det meste av hva som skjer i OTO legges ut på facebookgruppen fortløpende, men vi skal forsøke å holde denne siden så oppdatert som mulig.
 

Torsdag 11. april blir det avslutning etter vårens innetrening for alle rekruttene. Vi møtes i lavvoen til Brekke naturbarnehage kl 17.30, griller pølser, leker og har det moro. Se egen facebookarrangement på OTO-rekruttgruppe. Påmelding på fb-arrangementet eller til Lene på leneloft(at)online.no innen 9. april. Gi beskjed ift allergier/dietter.

Lerke blir 16 år idag. Siden hun har en drøm om å få løpe orientering på bursdagen sin, arrangerte OTO-jentene, med Julie og Mari i spissen, Lerkeløpet. De hadde laget en Lerke-løype og en 03-løype. Med andre ord, postene var plassert slik at du løp bokstavene LERKE. Ikke mindre enn 48 deltakere deltok, fra Porsgrunn i sør til Botne i...

På årsmøtet 2019 delte leder i OTO, Stig Hjelset, ut flere hedersutmerkelser til klubbens unge som har utmerket seg i 2018. Mathea fikk mye velfortjent heder og ære både fra klubben og kretsen for sine to seire i hovedløpet, samt ellers mange gode resultater, både indeviduelt og stafett. Maria fikk utmerkelse for god fremgang og suveren...

21. - 24. februar drar rundt 25 av OTOs medlemmer til Danmark for å legge grunnlaget for årets sesong. Treningskomiteen har fått hjelp av o-klubber i Århusområdet, så det vil bli mye god trening, men også mye sosialt og moro.